Alexandru Rafila a convocat reprezentanţii direcţiilor de sănătate publică şi pe cei ai spitalelor

Angela Sabău |
Data publicării:

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a solicitat o întâlnire cu reprezentanții direcțiilor de sănătate publică și directorii de spitale din țară. 

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a convocat azi, în regim de videoconferinţă, reprezentanţii direcţiilor de sănătate publică şi pe cei ai spitalelor în vederea pregătirii măsurilor pentru valul 5 al pandemiei COVID-19, au declarat surse din minister pentru Agerpres.

"Este o întâlnire cu direcţiile de sănătate publică şi cu managerii unităţilor sanitare pentru pregătirea valului 5. Sunt videoconferinţe se organizează periodic. Întâlnirile cu direcţiile de sănătate publică sunt aproape zilnice. Acum au fost convocaţi şi managerii unităţilor sanitare în vederea pregătirii valului 5 al al pandemiei COVID-19. Sunt două întâlniri, una la ora 12,00 şi cealaltă la ora 15,00", potrivit surselor citate.

Bilanțul ultimelor 24 de ore ale pandemiei arată o creștere substanțială a numărului de cazuri noi. Astfel, a crescut de la 1.756 de cazuri, ieri, la 3.900 de cazuri, azi. De asemenea, au fost raportate 52 decese, dintre care 5 anterioare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Știrile zilei în sănătate

16 apr 2024, 16:50
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel