Alexandru Rafila: trebuie să începem pregătirile pentru redeschiderea școlilor

Angela Sabău |
Data publicării:
Alexandru Rafila  FOTO: arhivă personală
Alexandru Rafila FOTO: arhivă personală

Medicul Alexandru Rafila a vorbit despre pregătirile pentru redeschiderea școlilor și repornirea economiei, care sunt mult mai necesare decât deschiderea mall-urilor.

Medicul Alexandru Rafila face un apel pentru a începe încă de pe acum pregătirile pentru începerea școlii. El consideră că este mult mai important decât redeschiderea mall-urilor. ”Trebuie să ne antrenăm copiii să putem deschide școlile și să reluăm activitățile economice. Toată lumea a discutat despre când se deschid mall-urile, când se deschis sălile de fitness, inclusiv despre deschiderea sălilor de noroc și nu prea am discutat despre când și cum se deschid școlile”, a spus el.

„A fost o satisfacție extraordinar de mare a unor persoane care au considerat că școala a fost un foarte mare efort și o pierdere de timp în viața lor și nu s-a discutat nimic despre modul în care trebuie să se deschidă școlile.

Trebuie nu numai să le reluăm, ci să le și continuăm. Nu mai trebuie să le întrerupem. Noi pentru asta trebuie să ne pregătim în această vară, să ne pregătim copiii, să se antreneze, astfel încât să nu mai oprim activitățile economice, să redeschidem școlile, universitățile și să putem desfășura o activitate apropiată de normal”, a declarat la Antena 3 profesorul Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel