Alexandru Rafila: trebuie să începem pregătirile pentru redeschiderea școlilor

Angela Sabău / 11 iun 2020 / 14:14
Alexandru Rafila  FOTO: arhivă personală
Alexandru Rafila FOTO: arhivă personală

Medicul Alexandru Rafila a vorbit despre pregătirile pentru redeschiderea școlilor și repornirea economiei, care sunt mult mai necesare decât deschiderea mall-urilor.

Medicul Alexandru Rafila face un apel pentru a începe încă de pe acum pregătirile pentru începerea școlii. El consideră că este mult mai important decât redeschiderea mall-urilor. ”Trebuie să ne antrenăm copiii să putem deschide școlile și să reluăm activitățile economice. Toată lumea a discutat despre când se deschid mall-urile, când se deschis sălile de fitness, inclusiv despre deschiderea sălilor de noroc și nu prea am discutat despre când și cum se deschid școlile”, a spus el.

„A fost o satisfacție extraordinar de mare a unor persoane care au considerat că școala a fost un foarte mare efort și o pierdere de timp în viața lor și nu s-a discutat nimic despre modul în care trebuie să se deschidă școlile.

Trebuie nu numai să le reluăm, ci să le și continuăm. Nu mai trebuie să le întrerupem. Noi pentru asta trebuie să ne pregătim în această vară, să ne pregătim copiii, să se antreneze, astfel încât să nu mai oprim activitățile economice, să redeschidem școlile, universitățile și să putem desfășura o activitate apropiată de normal”, a declarat la Antena 3 profesorul Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy