Motivul pentru care Andreea Esca nu s-a pensat niciodată: Nu a fost nimeni în stare să mă convingă. Ce făceam dacă nu mai aveam sprâncene?

Andreea Esca - Foto: Instagram Andreea Esca
Andreea Esca - Foto: Instagram Andreea Esca

Andreea Esca a dezvăluit motivul pentru care nu s-a pensat niciodată. Multe femei vor fi surprinse.

Modelarea sprâncenelor a evoluat și a trecut de la epilarea excesivă până la sprancenele stufoase. S-a trecut de la sprâncenele subțiri și unghiulare, la sprâncenele îndrăznețe, mai libere și mai pline.

Experta în sprâncene Sania Vucetaj, care a îngrijit sprâncenele iconice ale unor celebrități precum Sarah Jessica Parker și Rihanna, avertizează că: "nu vă puneți creme, loțiuni, creme hidratante, fond de ten, creme de protecție solară, seruri, uleiuri, orice pe sprâncene. Asta sufocă foliculul. De aceea ai parte de cădere, iar ele cad. Devin mai deschise la culoare".

Andreea Esca este prezentatoarea principalului jurnal de știri de la PRO TV, este extrem de cunoscută și iubită de publicul larg, iar sfaturile sale sunt urmărite de multe femei.

Andreea Esca a dezvăluit că nu se pensează și a explicat și motivul uluitor pentru care a decis să nu o facă. 

Ei bine, cea care a sfătuit-o pe Andreea Esca să nu îndrăznească să se penseze singură a fost chiar bunica sa. Andreea Esca a primit acest sfat pe vremea când era adolescentă, iar de atunci, a respectat cu strictețe sfatul venit din partea bunicii sale.

Vedeta spune că bunica ei era de părere că o fată nu ar trebui să facă acest lucru de una singură, întrucât riscă să-și strice forma sprâncenelor.

Anii au trecut, iar Andreea Esca a respectat în continuare sfatul femeii pe care spune că a iubit-o enorm.

"Nu mă pensez pentru că bunica mea, când eram adolescentă, îmi spunea tot timpul să nu mă pensez pentru că o să mi se strice forma și sprâncenele sunt frumoase așa.

Eu o iubeam foarte mult și țineam la sfaturile ei, astfel încât nu a fost nimeni în stare să mă convingă să mă pensez. Uite că acum au revenit la modă. În sfârșit, sunt la modă. Ce făceam dacă nu mai aveam sprâncene? Se poartă acum mari, rebele, în toate sensurile", a declarat Andreea Esca pentru ego.ro.

Ce face Andreea Esca pentru a se menține în formă la 50 de ani

În vârstă de 50 de ani, Andreea Esca este într-o formă de zile mari și are mare grijă de imaginea ei. Cu toate acestea, prezentatoarea știrilor susține că nu face nimic deosebit în acest sens. Mai mult decât atât, mărturisește că singurul ei secret este sportul.

"Nu fac nimic în mod special, poate faptul că mă ocup de lucruri care îmi plac, mă întâlnesc cu foarte mulți oameni care îmi plac.

Nu sunt obligată să fac multe compromisuri, poate asta îți face bine la ten.

La siluetă nu este niciun fel de mister, încuiați frigiderul și faceți sport. Îmi pare rău, nu am altfel de secret. Am foarte multe plăceri alimentare, dar pe care nu le pun în aplicare întotdeauna", a mai spus Andreea Esca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel