Andrei Baciu: 105 operatori economici au demarat activitatea de imunizare a angajaților

DCMedical Team / 04 mai 2021 / 15:49
Dr Andrei Baciu. Foto: Facebook
Dr Andrei Baciu. Foto: Facebook

Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a declarat marți, 4 mai, într-o conferință de presă, că 105 operatori economici au început deja vaccinarea angajaților.

Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a afirmat, marți, 4 mai, într-o conferință de presă, că 105 operatori economici au început vaccinarea împotriva COVID a angajaților.

”În acest moment avem un număr de 105 operatori economici care au demarat deja activitatea de imunizare a angajaților, din care 31 de operatori din domeniul HoReCa. Avem 47 de echipe care s-au deplasat către acești operatori privați pentru a desfășura activitatea de vaccinare la sediul lor și până acum avem 5.011 persoane vaccinate. Județele cu activitatea cea mai intensă, după numărul de persoane vaccinate: București - 1.888, Bihor - 885, Dolj - 504, Brașov - 500. După numărul de operatori economici care au demarat vaccinarea: Alba - 15, Hunedoara - 15, Bihor - 14, Dolj - 14, Mureș - 7. Sunt județe în care această activitate nu a început. Încurajez să se desfășoare activitatea și aici, mai ales că sunt echipe mobile, doze de vaccin și e esențială relansarea economică. În plus, putem preveni apariția de focare”, a declarat secretarul de stat Andrei Baciu, potrivit B1 TV.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy