Andrei Baciu: se dorește până la începutul lui iunie să se ajungă la 5 milioane de persoane vaccinate

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Dr Andrei Baciu. Foto: Facebook
Dr Andrei Baciu. Foto: Facebook

Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a declarat luni, 10 mai, că se dorește ca până la finele lui iunie să se ajungă la 5 milioane de români vaccinați.

Andrei Baciu, secretarul de stat în Ministerul Sănătății, a declarat, la un post TV, că se dorește ca până la finele lunii iunie să fie vaccinați 5 milioane de români.

"Sunt două chestiuni distincte, dar într-adevăr acesta este obiectivul, ca până la începutul lunii iunie să se atingă această cifră simbolică de 5.000.000 de persoane vaccinate. La cum decurg lucrurile în momentul de față suntem în grafic cu demersurile pentru a atinge această bornă importantă. În ultimele zile, avem aproximativ 100.000 de persoane vaccinate în fiecare zi, la care se adaugă diverse persoane. Sigur, acestea sunt vaccinate prin metodele clasice, programarea la centrele de vaccinare deja existent”, a precizat Andrei Baciu, pentru Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel