ANP: Triaj epidemiologic la intrarea în serviciu a angajaților penitenciarelor

Angela Sabău / 07 Martie 2020 / 18:40
Coronavirus, China
Coronavirus, China

ANP ia măsuri de protecție împotriva infecției cu coronavirus. Astfel la intrarea în serviciu a angajaților se va face triajul epidemiologic.

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) a precizat că polițiștii de penitenciare care, în contextul atribuțiilor de serviciu, intră în contact cu persoane civile (exp: post control, cei care însoțesc aparținătorii în cadrul sectorului vizită etc.), nu vor intra în contact și cu persoanele private de libertate, interacțiunea acestora fiind interzisă.

„Totodată, la intrarea în serviciu a polițiștilor de penitenciare, personalul medical al unităților va efectua triajul epidemiologic al acestora. În eventualitatea în care se identifică persoane care prezintă simptome gripale sau afecțiuni respiratorii acute, va fi informat, de îndată, directorul unității, pentru a dispune înlocuirea acestora din serviciu. Li se va recomanda, de asemenea, revenirea la domiciliu și contactarea medicului curant”, se arată într-un comunicat de presă al ANP.

Măsurile sunt luate în contextul situației freate de epidemia de coronavirus. 

 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy