ANP: Triaj epidemiologic la intrarea în serviciu a angajaților penitenciarelor

Angela Sabău |
Data publicării:
Coronavirus, China
Coronavirus, China

ANP ia măsuri de protecție împotriva infecției cu coronavirus. Astfel la intrarea în serviciu a angajaților se va face triajul epidemiologic.

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) a precizat că polițiștii de penitenciare care, în contextul atribuțiilor de serviciu, intră în contact cu persoane civile (exp: post control, cei care însoțesc aparținătorii în cadrul sectorului vizită etc.), nu vor intra în contact și cu persoanele private de libertate, interacțiunea acestora fiind interzisă.

„Totodată, la intrarea în serviciu a polițiștilor de penitenciare, personalul medical al unităților va efectua triajul epidemiologic al acestora. În eventualitatea în care se identifică persoane care prezintă simptome gripale sau afecțiuni respiratorii acute, va fi informat, de îndată, directorul unității, pentru a dispune înlocuirea acestora din serviciu. Li se va recomanda, de asemenea, revenirea la domiciliu și contactarea medicului curant”, se arată într-un comunicat de presă al ANP.

Măsurile sunt luate în contextul situației freate de epidemia de coronavirus. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel