Antibioticele nu tratează infecțiile virale ca răceala și gripa

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
Infecții respiratorii
Infecții respiratorii

Antibioticele nu tratează infecțiile virale ca răceala și gripa, avertizează Organizația Mondială a Sănătății pe rețelele sociale.

Antibioticele nu se iau în infecții virale ca gripă sau răceală și nu se iau după ureche, ci prescrise de medic. Sunt mesajele transmise de Organizația Mondială a Sănătății pe contul de Facebook.

„Întotdeauna apelați la personal medical specializat înainte să luați antibiotice. Acestea pot fi folosite ca parte a tratamentului din multe infecții inclusiv: pneumonie, infecții ale tractului urinar, gonoree, sifilis, trahom, tuberculoză. Nu uitați: antibioticele nu tratează infecții virale ca răcelile și gripa", astfel sună recomandarea Organizației Mondiale a Sănătății.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel