Anticorpii obișnuiți de răceală ar proteja de COVID. La ce categorie de vârstă se aplică regula

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Plămâni. Foto: Pexels
Plămâni. Foto: Pexels

Cercetători de la College London susțin că unii oameni, după ce au răcit, pot dezvolta anticorpi care îi protejează și de COVID-19.

În timp ce dezvolta un nou test la depistarea anticorpilor COVID, cercetători de la College London au descoperit că anticorpii apăruți la unii oamnei după răceală i-ar proteja de COVID. ”Copiii au mult mai multe șanse să aibă acești anticorpi cu reactivitate încrucișată decât adulții”, a declarat Kevin Ng, cercetător la Institutul Francis Crick de la University College London.

Mai multe tulpini diferite de coronavirusuri cauzează răceala comună, așa că este logic că anticorpii dintr-o tulpină ar putea ajuta organismul să recunoască coronavirusul care cauzează COVID-19, au concluzionat cercetătorii, potrivit webmd.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel