Antrenorul echipei naționale de fotbal, Mirel Rădoi, pozitiv cu COVID: Nu am simptome

DCMedical Team |
Data publicării:

Antrenorul echipei național de fotbal a României, Mirel Rădoi, a fost confirmat pozitiv cu noua infecție COVID.

Mirel Rădoi, antrenorul echipei naţionale de fotbal a României, a fost depistat pozitiv la noul coronavirus în urma testului efectuat la Casa Fotbalului, a anunţat, marţi, 16 martie, Federaţia Română de Fotbal. ”Am efectuat luni, 15 martie, un test COVID care, din păcate, a ieşit pozitiv. Nu am simptome acum. Îmi doresc din tot sufletul să fi fost o eroare sau, în cel mai rău caz, ca perioada de 14 zile să fie aproape de final în cazul meu astfel încât să putem începe normal pregătirea partidelor", a declarat Mirel Rădoi, potrivit unui comunicat al FRF.

Selecţionerul Mirel Rădoi va face teste suplimentare în următoarele zile pentru clarificarea situaţiei.

Echipa naţională de fotbal a României va disputa trei partide în luna martie, toate contând pentru preliminariile Cupei Mondiale 2022: România - Macedonia de Nord (25 martie, ora 21:45), România - Germania (28 martie, ora 21:45) şi Armenia - România (31 martie, ora 19:00). România se mai află în grupă cu Islanda şi Liechtenstein. La CM 2022 se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel