Echipă de fotbal, în izolare din cauza COVID-19

Angela Sabău / 07 oct 2020 / 15:45
Coronavirus
Coronavirus

Nouă componenți ai echipei de fotbal Minaur Baia Mare au fost testați pozitiv la noul coronavirus.  Toți ceilalți membri ai echipei sunt în izolare.

Nouă componenți din cei 29 ai echipei de fotbal Minaur Baia Mare au fost testați pozitiv la noul coronavirus. Ceilalți membri sunt în izolare la domiciliu, fiind contacți direcți ai acestora.
„Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș comunică confirmarea unor cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 la clubul de fotbal Minaur Baia Mare. Din totalul celor 29 de componenți ai echipei (jucători și staff) sunt pozitive nouă persoane. Toți ceilalți membri ai echipei sunt contacți direcți și au intrat în carantină/izolare la domiciliu sau în locația declarată. Direcția de Sănătate Publică Maramureș a declarat focar la echipa de fotbal. În acest context, meciul de fotbal programat să se dispute astăzi pe stadionul din municipiul Baia Mare, în Cupa României, nu va mai avea loc. Pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru, le reamintim cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de specialiști, purtarea măștii de protecție în spațiile deschise stabilite prin hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, respectiv păstrarea distanței fizice de protecție sanitară și igienizarea frecventă a mâinilor”, arată CJSU Maramureș. 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy