Echipă de fotbal, în izolare din cauza COVID-19

Angela Sabău |
Data publicării:
Coronavirus
Coronavirus

Nouă componenți ai echipei de fotbal Minaur Baia Mare au fost testați pozitiv la noul coronavirus.  Toți ceilalți membri ai echipei sunt în izolare.

Nouă componenți din cei 29 ai echipei de fotbal Minaur Baia Mare au fost testați pozitiv la noul coronavirus. Ceilalți membri sunt în izolare la domiciliu, fiind contacți direcți ai acestora.
„Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș comunică confirmarea unor cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 la clubul de fotbal Minaur Baia Mare. Din totalul celor 29 de componenți ai echipei (jucători și staff) sunt pozitive nouă persoane. Toți ceilalți membri ai echipei sunt contacți direcți și au intrat în carantină/izolare la domiciliu sau în locația declarată. Direcția de Sănătate Publică Maramureș a declarat focar la echipa de fotbal. În acest context, meciul de fotbal programat să se dispute astăzi pe stadionul din municipiul Baia Mare, în Cupa României, nu va mai avea loc. Pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru, le reamintim cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de specialiști, purtarea măștii de protecție în spațiile deschise stabilite prin hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, respectiv păstrarea distanței fizice de protecție sanitară și igienizarea frecventă a mâinilor”, arată CJSU Maramureș. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel