ANUNȚ! Sorina Pintea răspunde întrebărilor voastre la DC News și DC Medical! LIVE ACUM!

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Ministrul Sănătății, Sorina Pintea. Foto: DC MEDICAL
Ministrul Sănătății, Sorina Pintea. Foto: DC MEDICAL

ANUNȚ EDIȚIE SPECIALĂ: Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, va răspunde mâine, marți, 27 august, de la ora 11.00, în direct, într-o ediție specială, întrebărilor puse de cititorii DC News și DC Medical. Dacă vreți să aflați răspunsuri la problemele legate de sistemul sanitar românesc care vă frământă, iată cum ne puteți transmite întrebările voastre:

ANUNȚ EDIȚIE SPECIALĂ: Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, vine marți, 27 august 2019, la o ediție specială a Interviurilor DC News și DC Medical. Ministrul Sănătății a acceptat să răspundă întrebărilor pe care le vor pune cititorii noștri.

Cum îi transmiteți întrebările voastre

Dacă vreți să aflați răspunsuri la problemele legate de sistemul sanitar românesc care vă frământă, aveți la dispoziție următoarele modalități de a-i transmite întrebări Sorinei Pintea:

- Puteți scrie întrebările voastre azi (luni) și mâine (marți, până la ora 09.00) pe adresele de email: [email protected] și [email protected];

- Puteți scrie întrebările voastre azi (luni) și mâine (marți, până la ora 09.00) sub formă de comentarii la acest material de promovare pe paginile Facebook ale DC News și DC Medical;

- Puteți suna marți, la ora 11.00, și pune întrebările în direct, la numărul de telefon: 031.432.8591


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel