Aparatură în valoare de peste două milioane de lei pentru Spitalul de Recuperare din Cluj

Georgiana Ioniță / 20 sep 2019 / 13:45

Consiliul Judeţean (CJ) Cluj alocă Spitalului de Recuperare Cluj-Napoca peste două milioane de lei, pentru dotarea cu aparatură medicală de ultimă generaţie, anunță Agerpres. 

"Consiliul Judeţean Cluj va aloca pentru Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca, instituţie sanitară aflată în subordinea forului administrativ judeţean, nu mai puţin de 2.364.750 de lei pentru achiziţionarea unor aparaturi şi echipamente medicale de ultimă generaţie. Concret, resursele financiare alocate vor fi utilizate pentru achiziţionarea de către Consiliul Judeţean Cluj a următoarelor aparate şi echipamente, care vor fi date în folosinţa spitalului: un ecocardiograf, două ecografe, două mese de operaţie, trei lămpi scialitice cu led, cinci monitoare funcţii vitale, patru defibrilatoare automate, un aparat de terapie unde electromagnetice, o combină frigorifică UTS şi diverse echipamente pentru blocul alimentar", se arată într-un comunicat transmis, vineri, de CJ Cluj.

Potrivit preşedintelui CJ Cluj, Alin Tişe, forul pe care îl conduce va continua acţiunea de dotare şi modernizare a spitalelor clujene, mai ales că 2019 este "Anul Sănătăţii".

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy