Aproape 15.000 de bucureșteni au cerut testare COVID-19 ca să plece în vacanță

Adisa Codruț |
Data publicării:
Covid-19, sange
Covid-19, sange

Primarul general al Capitalei a anunțat că aproximativ 15.000 de bucureșteni au solicitat până acum testare în proiectul „Testăm pentru vacanță”. 

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune că din testele COVID-19 solicitate de bucureșteni s-au efectuat deja 200 și că toate au ieșit negative.

 „La vacanțe avem primite deja la ASSMB 5.000 de mailuri, dar fiecare mail conține mai multe persoane care doresc să se testeze și practic am ajuns cam la 15.000 de solicitări. S-au făcut deja 200 de teste și toate au ieșit negative", a afirmat Gabriela Firea, conform Agerpres.

Edilu-șef a spus că în proiectul „Testăm pentru București”, din 5.000 de bucureșteni testați, șase au ieșit pozitivi și asimptomatici, și s-au și vindecat deja.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel