Arafat: Sperăm să avem mai puține restricții de Paşte! Nu s-a pus problema să reprogramăm slujba, sunt bazaconii!

Dana Lascu |
Data publicării:

Dr Raed Arafat, secretar de stat în MAI și șeful DSU, a declarat că speră că de Paște anul acesta să avem mai puține restricții decât anul trecut și că nu s-a pus problema să fie reprogramată slujba.

„Nu s-a pus problema că mutăm ora, ci speranța noastră este să avem o mai mare libertate decât a fost anul trecut de Paște. Depinde și de situația epidemiologică și de toate celelalte aspecte.  Dar să vin să spun că mutăm ora sau că schimbăm slujba, astea sunt bazaconii pe care le-au încercat unii (...).

Arată cât de multă lume cu rea intenție există în jurul nostru și care încearcă să manipuleze, să mintă, să inducă informații și idei false, să vină cu narative false, lucruri cu care ne luptăm deja de ceva timp. Ei n-au obosit.

Noi avem treabă și trebuie, din păcate, să dedicăm și un pic de timp să combatem aceste atacuri pe care ei le fac în continuu”, a afirmat medicul Raed Arafat, șeful DSU. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel