Asistenta medicală de la un spital COVID care a câștigat un milion dolari

Adisa Codruț / 15 ian 2021 / 09:33
Asistentă medicală
Asistentă medicală

O asistentă medicală dintr-o unitate COVID din State a câștigat un milion de dolari la Loteria americană.

Asistenta medicală Terri Watkins de la o unitate medicală care tratrează bolnavi COVID din Durham, Carolina de Nord, a câștigat un milion de dolari la Loterie. Aceasta a afirmat că nu e ușor să lucrezi ca asistent medical într-o unitate COVID-19 și de când a primit telefonul de la Loterie viața ei a devenit ”puțin mai ușoară în această săptămână”. Inițial a crezut că e o păcăleală:

”Am crezut că este o înșelătorie. De fapt, am fost puțin supărat! Am crezut că nu este real, nu poate fi real”.

Webmd și nbcnews scriu că asistenta a avut biletul câștigător dintre 513.000 de bilete vândute în extragerea finală de 300.000.000 de dolari. ”Văzând câteva dintre lucrurile pe care le-am văzut (n. r. în unitatea medicală), sunt foarte recunoscător. Mă rugasem pentru ceva care să mă ajute în această situație. Este într-adevăr un lucru grozav. Sunt foarte binecuvântată”, a mai spus asistenta.

Terri Watkins a avut posibilitatea de a primi anual 50.000 de dolari anual pe parcursul a 20 de ani sau o sumă forfetară de 600.000 de dolari. Ea a ales-o pe aceasta din urmă și va încasa 424.000 de dolari după plata taxelor de stat și federale. ”O să o iau încet și ușor și să-mi dau seama ce voi face. (...) Mi-ar plăcea o casă nouă”, a mai declarat femeia.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy