Astrolog: Vreți să dormiți și tot felul de lucruri vă indispun

Adisa Codruț |
Data publicării:
Lipsa de energie și iritarea pot fi simptome ale lipsei de vitamina B6
Lipsa de energie și iritarea pot fi simptome ale lipsei de vitamina B6

Astrologul DC News Daniela Simulescu spune că nativii unei anumite zodii se vor confrunta weekendul acesta cu pierderi de bani, energie și obiecte.

Astrologul DC News Daniela Simulescu spune că nativii unei zodii s-ar putea reconecta cu mai vechi pasiuni weekendul acesta. ”Pe de-o parte, intrarea Soarelui în Fecioară o să vă ajute să vă reconectați cu pasiunile, iar dacă aveți copii, vă veți juca altfel cu ei. Acel careu al lui Marte cu Saturn poate să aducă niște pierderi, iar weekendul ăsta o să vină pierderi de bani, pierderi de obiecte, pierderi de energie. Nu mai aveți energie, vreți să dormiți și tot felul de lucruri care vă indispun", zice Daniela Simulescu.

Despre care zodie este vorba puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel