Baia Mare rămâne în carantină. Nu se știe până când

Angela Sabău |
Data publicării:
Coronavirus carantina. Foto: Pixabay
Coronavirus carantina. Foto: Pixabay

Este cert că Baia Mare rămâne în carantină, însă CJSU nu specifică până când. 

Rata de infectare din municipiul Baia Mare nu a scăzut suficient pentru a scoate orașul din carantină. Potrivit CJSU, carantina se prelungește, însă deocamdată nu se știe până când.
„Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș este abilitat să informeze opinia publică despre faptul că au fost inițiate la nivel central, având în vedere analiza evoluției situației epidemiologice, procedurile stabilite de legislația în vigoare pentru prelungirea măsurii de carantină zonală a municipiului Baia Mare, începând de astăzi, 25 noiembrie a.c., ora 17.00. După primirea Ordinului Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretar de Stat, Dr. Raed Arafat, vor fi comunicate măsurile care trebuie respectate în municipiul reședință de județ”, se arată în comunicatul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Maramureș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel