Bărbat cu arsuri grave, la spital după explozia unei butelii

Adisa Codruț |
Data publicării:
Ambulanță
Ambulanță

Un bărbat din comuna prahoveană Valea Călugărească a fost dus de urgență la spital după ce a suferit arsuri grave, în această seară, în urma exploziei unei butelii.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență, incidentul s-a produs într-o locuinţă din satul Valea Poienii, care aparține de comuna prahoveană Valea Călugărească.

La fața locului au intervenit trei autospeciale de pompieri, dar explozia nu a fost urmată de un incendiu.

Victima, un bărbat în vârstă de 39 de ani, a fost transportată de urgență la spital, dar este în stare gravă având arsuri pe 80% din suprafața corpului.

ISU Prahova a precizat că explozia a fost atât d eputernică încă, din cauza suflului, pereții casei s-au fisurat şi mai multe geamuri au fost sparte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel