Betty White, celebra actriță americană de comedie, a decedat cu puțin înainte să împlinească 100 de ani

Dana Lascu |
Data publicării:
Betty White. Foto: Print screen Youtube / Saturday Night Live
Betty White. Foto: Print screen Youtube / Saturday Night Live

Actrița americană de comedie Betty White a decedat cu mai puțin de trei săptămâni înainte să împlinească 100 de ani, încheind o carieră de peste opt decenii.

„Chiar dacă se apropia de 100 de ani, credeam că Betty White va trăi veșnic”, a declarat pentru People agentul și prietenul ei apropiat Jeff Witjas.

Într-o industrie unde o actriță trecută de 40 de ani se apropie de amurgul carierei, Betty White a fost o anomalie, continuând să fie un star la 60 de ani și un fenomen al culturii pop la 80 și 90 de ani, scrie Reuters.

La 92 de ani, White încă juca într-un serial de comedie, Hot in Cleveland, anulat la sfârșitul lui 2014.

Betty White, născută la 17 ianuarie 1922, și-a atribuit longevitatea stării bune de sănătate, norocului și faptului că îi place ce face.

Într-un interviu pentru Parade, White a recunoscut că faptul că a avut o perspectivă roz asupra vieții i-a ajutat – atât de mult încât s-a întrebat dacă ar fi putut avea o legătură cu longevitatea ei.

„Bucurați-vă de viață”, a spus ea publicației. „Accentuează pozitivul, nu negativul. Sună atât de banal, dar mulți oameni vor alege ceva de care să se plângă, în loc să spună: „Hei, a fost grozav!” Nu este greu să găsești lucruri grozave dacă te uiți.”

Citește și: 3 secrete majore pentru o viață lungă, dezvăluite de actrița Betty White

Celebra actriță erai adorată penru că glumea pe seama tuturor, inclusiv a propriei persoane.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel