Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum
Persoanele diabetice care au avut COVID pot dezvolta sechele. Un studiu arată că aceste riscuri nu sunt doar reale, ci și mai accentuate în anumite categorii de indivizi.
Specialiștii recomandă oamenilor să nu facă excese culinare de sărbătorile de iarnă.
Medicii nutriționiști sfătuiesc oamenii să aibă grijă ce și cum mănâncă pentru a nu face indigestie sau a ajunge la Urgențe. Specialiștii subliniază că un prim pas în acest sens este să controleze valorile colesterolului prin a fi atenți la ceea ce mănâncă: legume, fructe, nuci, dar și să facă maioneza din ulei din sâmburi de struguri sau alt ulei presat la rece; și în loc de ou se poate folosi iaurtul sau cartof/conopidă fiarta și răcită, pastă de semințe de floarea soarelui sau avocado, potrivit Antena 3.
Conform sursei citate, zahărul din deserturi se poate înlocui cu xilitol din mesteacăn, îndulcitor natural, iar sarmalele pot fi preparate dintr-un mic de carne de porc cu carne de curcan.
Persoanele diabetice care au avut COVID pot dezvolta sechele. Un studiu arată că aceste riscuri nu sunt doar reale, ci și mai accentuate în anumite categorii de indivizi.
Acest tratament reduce semnificativ inflamația din organism. Poate fi folosit în tratarea cancerului și a COVID.
Vaccinul anti-COVID produce efecte și după ani de zile. Ce s-a aflat abia acum.
China susţine că ipoteza scurgerii virusului SARS-CoV-2 dintr-un laborator este "extrem de improbabilă".
Ce trebuie să știm despre varianta EG.5 a COVID-19. Ce este, care sunt simptomele și ce o diferențiază de restul variantelor COVID-19.
Site-ul Casei Albe susţine teoria conform căreia coronavirusul provine dintr-un laborator.
FDA aprobă, în sfârșit, vaccinul Novavax, dar doar pentru unii! Robert F. Kennedy Jr. trage un semnal de alarmă.
Acest material ține COVID la distanță, potrivit medicilor. Are proprietăți antivirale naturale.
COVID are un impact neașteptat asupra organismului. Interacționează cu celulele canceroase.
Aceasta este complicația gravă pe care o provoacă infecția cu COVID-19.
Un studiu australian a descoperit că pacienții cu long-COVID prezintă umflături ale creierului legate de probleme de memorie și concentrare.
Originea pandemiei de COVID-19 rămâne un mister, deși au trecut deja cinci ani de la carantina care a marcat oraşul Wuhan.
Pandemia COVID-19 nu mai este o urgență de sănătate la nivel mondial.