Bolnavii oncologici în timpul pandemiei COVID-19, cu dr Bogdan Tănase la ACADEMIA DE SĂNĂTATE

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Dr Bogdan Tănase. Foto: Facebook
Dr Bogdan Tănase. Foto: Facebook

Dr Bogdan Tănase, directorul Institutului Oncologic „Alexandru Trestioreanu” din Capitală, vine luni, 8 noiembrie, de la ora 11.00, la emisiunea Academia de Sănătate, realizată de prof dr Irinel Popescu, pentru a explica ce neajunsuri au întâmpinat bolnavii de cancer de la debutul pandemiei COVID-19.  

„În această nouă ediție a emisiunii Academia de Sănătate îl vom avea ca invitat pe doctorul  Bogdan Tănase, directorul Institutului Oncologic „Alexandru Trestioreanu” din Capitală. Vom continua turul de orizont al bolnavilor cronici în timpul pandemiei COVID-19 și evident că bolnavii cu cancer au fost una dintre categoriile cele mai importante, cele mai studiate în această perioadă, considerată de la bun început una dintre categoriile cele mai expuse la întârzieri în diagnostic, la creșterea mortalității, la tot ceea ce înseamnă neajunsuri datorate pandemiei COVID-19. Lucru care pare să se confirme”, a dezvăluit prof dr Irinel Popescu, realizatorul emisiunii. 

Dr Bogdan Tănase este medic primar chirurg de chirurgie toracică și chirurgie generală. 

Emisiunea va fi transmisă luni, 8 noiembrie 2021, de la ora 11.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube, ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel