BOMBĂ cu declarația pe proprie răspundere pentru părinți. Zegrean dă cărțile pe față! E RĂSTURNARE de SITUAȚIE!

Angela Sabău |
Data publicării:
Elev, coronavirus, școală
Elev, coronavirus, școală

Elevii ar putea fi primiți la școală doar cu declaraţie pe proprie răspundere semnată de părinţi, potrivit proiectului în care sunt cuprinse măsurile de protecție ce se vor adopta în unitățile de învățământ din septembrie, odată cu începerea noului an școlar. În acest context, Augustin Zegrean, fostul preşedinte al CCR, a transmis, contactat de DCNews, un mesaj clar pentru părinți și guvernanți.

Ministrul Educației, Monica Anisie, a explicat, joi seara, că declarația pe proprie răspundere pe care părinții ar urma să o semneze din toamnă a fost introdusă la cererea Ministerului Sănătății, pentru că „și părintele trebuie să își asume, alături de școală și de autoritățile locale, această revenire la cursuri”.

Ce cuprinde declarația pe propria răspundere, citește pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel