BUSPIRONUM - prospect

DCMedical Team / 15 apr 2021 / 16:03
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

BUSPIRONUM - prospect. Acţiune: Anxiolitic non-benzodiazepinic; agonist parţial al receptorilor serotoninergici 5-HT1A.

BUSPIRONUM - prospect

Denumirea comercială: SPITOMIN

Prezentare: coprimate

Indicații: Tratamentul tulburărilor de anxietate şi a perioadelor scurte cu simptome de anxietate însoţite sau nu de depresie.

Contraindicații: La pacienţii hipersensibili faţă de acest medicament, la pacienţii cu convulsii în antecedente, la pacienţii epileptici, la cei trataţi cu iMAo.

Atenție!: Pacienţii trebuie avertizaţi să nu conducă autovehicule sau să nu utilizeze aparatură complexă. A se evita utilizarea concomitentă cu alcool. Posibile reacţii de sevraj la pacienţii dependenţi de medicamentele anxiolitice/hipnotice/sedative. Atenţie în cazul asocierii cu: alte medicamente active asupra SNC, digoxină. Precauţie în cazul utilizării la femei însărcinate sau în perioada de alăptare.

Reacții adverse: Cefalee, ameţeli, stare de nervozitate, stări de greaţă şi somnolenţă; Reacții adverse datorate discontinuităţii tratamentului: ameţeli, insomnie, nervozitate, somnolenţă, stări de greaţă, cefalee şi oboseală. Tendinţă de abuz sau dependenţă.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy