Carne din celule stem, produsă de cercetători

Carnea roșie    FOTO: pexels.com
Carnea roșie FOTO: pexels.com

Cercetători din China au creat 5 grame de carne din carne obținută din celule stem musculare de la porc.

Carne, celule stem. O echipă de oameni de ştiinţă din China a produs 5 grame de carne obţinută din celule stem musculare de provenienţă animală, a anunţat o universitate din provincia Jiangsu, citată de Xinhua. Universitatea de Ştiinţe Agricole din Nanjing a anunţat joi că echipa condusă de Zhou Guanghong a recoltat carnea obţinută după ce a cultivat timp de 20 de zile celule stem din muşchi de porc, potrivit Agerpres.

Este prima carne dezvoltată în China din celule stem musculare, potrivit Asociaţiei Chineze a Societăţilor de Ştiinţe Agricole, care a condus o evaluare a acestei tehnologii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
Patologii

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2022 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.1.0