Carne din celule stem, produsă de cercetători

Adisa Codruț |
Data publicării:
Carnea roșie FOTO: pexels.com
Carnea roșie FOTO: pexels.com

Cercetători din China au creat 5 grame de carne din carne obținută din celule stem musculare de la porc.

Carne, celule stem. O echipă de oameni de ştiinţă din China a produs 5 grame de carne obţinută din celule stem musculare de provenienţă animală, a anunţat o universitate din provincia Jiangsu, citată de Xinhua. Universitatea de Ştiinţe Agricole din Nanjing a anunţat joi că echipa condusă de Zhou Guanghong a recoltat carnea obţinută după ce a cultivat timp de 20 de zile celule stem din muşchi de porc, potrivit Agerpres.

Este prima carne dezvoltată în China din celule stem musculare, potrivit Asociaţiei Chineze a Societăţilor de Ştiinţe Agricole, care a condus o evaluare a acestei tehnologii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel