Categoria vulnerabilă cu prioritate la vaccinarea împotriva COVID

Adisa Codruț |
Data publicării:
Vaccin. Foto: Pixabay
Vaccin. Foto: Pixabay

Peste 20% dintre persoanele fără adăpost au fost vaccinare, anunță autoritățile.

Reprezentanții Ro Vaccinare precizează că una dintre categoriile vulnerabile sunt persoanele fără adăpost. Peste 20% dintre acestea au primit deja o primă doză, iar circa 18%, a doua doză. 

”Prioritizarea la vaccinare a persoanelor fără adăpost a reprezentat una dintre preocupările noastre. Cu ajutorul echipelor mobile, până la acest moment peste 20% dintre persoanele aflate în evidența autorităților au fost imunizate, la nivel național. Totodată, 18.3% din totalul acestora au primit și a doua doză de vaccin. Doar împreună putem învinge pandemia, doar împreună vom reuși să punem în genunchi acest virus”, se arată pe Facebook-ul RO Vaccinare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel