Ce este INTERZIS să faci după ce te-ai vaccinat. Dr. Anthony Fauci avertizează

Vaccin COVID-19. Foto: Pixabay
Vaccin COVID-19. Foto: Pixabay

Multe lume crede că, dată ce s-a vaccinat anti-COVID-19, nu mai este în pericol, însă doctorul american Anthony Fauci este de altă părere. 

Dr. Anthony Fauci a lansat un avertisment pentru oamenii care uită de regulile sanitare, după ce s-au vaccinat anti-COVID-19.

"Vaccinarea nu înseamnă acum că aveți un permis de călătorie și nici nu înseamnă că putem uita de toate măsurile de sănătate publică despre care vorbim tot timpul", a declarat Fauci în timpul unui interviu acordat pentru CNN.

Medicul vine și cu explicații: "Puteți obține un anumit grad de protecție la 10 zile după prima doză, dar nu vă puteți baza pe asta. Imunitatea maximă începe la aproximativ 10 zile și mai mult după a doua doză. Acest lucru este valabil pentru oricine, indiferent dacă doriți să călătoriți sau nu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel