Ce înseamnă atunci când pisica doarme pe tine. Motivele ASCUNSE

Iată ce înseamnă atunci când pisica doarme pe tine.

Nu este nicio noutate faptul că pisicile adoră să doarmă pe stăpânii lor. Însă puțină lume știe care este semnificația acestui obicei.

Pisicuțele adoră căldura. Deoarece corpul uman eliberează o cantitate mare de căldură, pisicile se vor așeza acolo unde simt că le va bine să doarmă. 

Pisicile pot simți dacă stăpânul lor are probleme de sănătate. De aceea, mulți oameni observă că, atunci îi doare ceva, pisica lor se așază pe acel loc, eliminând disconfortul. 

Podoaba capilară a femeilor atrag pisicile ca un magnet. Datorită numeroaselor balsamuri și uleiuri pentru păr, pisica va fi mereu atrasă de aceste mirosuri

Pisicile adoră sentimentul de confort și siguranță, pe care îl au în preajma stăpânului lor. De aceea, o pisică se va așeza mereu pe abdomen sau mână. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel