Urmărește dezbaterea live

Ce spun palmele despre tine și viitorul tău. Secrete ale chiromanției

DCMedical Team |
Data publicării:

Cititul în palmă, chiromanția, vă poate dezvălui ce vă rezervă viitorul. 

Despre chiromanție se crede că ar fi început în India, deși originile sale exacte sunt neclare. Se știe doar că această practică s-a răspândit în toată China, Tibet, Egipt, Grecia, Persia. Practica mistică s-a contopit cu imaginea vrăjitoarelor din Evul Mediu, dar a revenit în atenție în timpul Renașteri. În secolul al XX-lea, renumitul psihiatru Carl Jung, printre alții, a adus în discuție cititul în palmă.

Ce vă pot arăta liniile din palmă: se crede că mâna este „un punct de intrare în suflet”, explică Cassandra Eason, autorul cărții „Un pic de chiromanție”. Adepții chiromanței cred că liniile, monturile și semnele din palmă pot dezvălui de la talente, personalitate și visele noastre, până la vieți trecute, circumstanțe actuale și destin. „Liniile și marcajele au același scop ca o carte de tarot și fiecare are un sens de bază”, spune Cassandra Eason în cartea sa. În Chiromanție, mâna „activă” sau dominantă dezvăluie oportunități și provocări în prezentul și viitorul tău, în timp ce mâna ta non-dominantă sau „inactivă” reflectă potențialul tău și planurile pe termen lung.

Ce spun liniile din palmă puteți citi pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel