Ce vei păți peste cinci ani dacă te vaccinezi

DCMedical Team |
Data publicării:
Vouchere pentru persoanele care se vaccinează
Vouchere pentru persoanele care se vaccinează

Ce vei păți peste cinci ani dacă te vaccinezi?

Răspunsul vi-l dau antivacciniștii care au făcut doar școala vieții.

Antivacciniștii, în principal cei care nu și-au luat bacalaureatul, că ei sunt mai vocali, ne spun să nu ne vaccinăm că nu se știe care sunt efectele. Ei ne spun că vaccinurile au mai mult efecte dăunătoare pe termen lung decât sunt actualmente cunoscute și că vaccinarea poate fi mortală. Realitatea este cu totul alta și o poate înțelege oricine.

Vaccinurile au efecte adverse, dar nici unele dintre acestea nu sunt atât de severe ca bolile pentru care ne vaccinăm

Toate tratamentele medicale, inclusiv vaccinarea, pot avea efecte adverse. Dar durerea, febra moderată și durerea locului vaccinat trebuie să fie comparate cu consecințele contractării bolii prevenibile prin vaccinare. De exemplu, în cazul poliomielitei aceste consecințe pot include paralizie. Și bolile prevenibile prin vaccinare pot avea drept consecință chiar decesul. Un vaccin NU are cum să te ucidă. Un vaccin e speranța omenirii.

Efectele pe termen lung ale coronavirusului pot fi foarte grave. Există o serie de efecte pe termen lung pe care medicii le-au observat până în prezent cum ar fi problemele cardiace.


Un studiu realizat de Universitatea din Frankfurt din Germania a arătat valori cardiace anormale la peste 75% dintre persoanele studiate care s-au recuperat de Covid-19. S-a constatat că o majoritate considerabilă a pacienților care au participat la studiu au avut inflamații la nivelul inimii și mucoasei musculare.

Citește continuara pe DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel