Cea mai mare greșeală pe care o fac blondele. Olga Barcari: Nu recomand!

Monika Baciu |
Data publicării:
EXCLUSIV
blondele - FOTO: Freepik@ilstock21
blondele - FOTO: Freepik@ilstock21

Cea mai mare greșeală pe care o fac blondele este de a-și proteja culoarea printr-o manieră incorectă. Olga Barcari, celebru hairstylist, a explicat cum putem să ne menținem culoarea pentru o perioadă mai îndelungată de timp.

Cea mai mare greșeală pe care o fac blondele când iasă de la salon. Olga Barcari, hairstylist de renume, ne-a dezvăluit care este cea mai frecventă greșeală pe care o fac blondele în ceea ce privește părul lor. 

”Greșeala cea mai mare pe care o fac blondele este că, după ce iasă de la coafor, încearcă să își protejeze culoarea cât mai mult și nu se spală pe păr mai des. Eu recomand să se spele mai des decât o făceau înainte. Să te speli o dată pe săptămână este foarte puțin pentru că ai nevoie să hrănești acele lungimi, să oferi proteine, aminoacizi pentru că părul este structură moartă. 

Dacă mănânci foarte bine, părul tău va fi puternic sau des. E nevoie să te speli mai des pentru a-ți hrăni părul o perioadă”, a spus Olga Barcari, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la DC MEDICAL și Spectacola.

Vezi și: Marea greșeală pe care o facem cu antibioticul. Marinescu: Sunt frecție la picior de lemn! Ne punem probleme de vaccin, dar luăm antibiotice care au reacții adverse. Le luăm ca pe bomboane

Spălat pe cap - FOTO: Freepik@EyeEM

Ce trebuie să știi dacă vrei să te vopsești blond

Celebrul hairstylist a explicat ce trebuie să știe doamnele și domnișoarele care vor să opteze pentru un păr blond. Care sunt criteriile de care trebuie ținut cont. 

Vopsirea părului într-o culoare blondă poate fi o schimbare semnificativă și necesită câteva pregătiri și informații pentru a obține rezultatele dorite și pentru a menține sănătatea părului.

Vezi și: Antibioticele, la liber, sub incidența Codului Penal. Pot fi eliberate în regim de urgență, fără prescriptie medicală, pentru 72 de ore

Blondul poate să se estompeze în timp din cauza factorilor externi, cum ar fi expunerea la soare. Protejează-ți părul împotriva razelor solare și folosește produse de îngrijire special concepute pentru părul blond.

Înainte de a vopsi părul, este întotdeauna recomandat să consulți un stilist sau un colorist profesionist pentru a primi sfaturi personalizate în funcție de tipul și starea părului tău.

”Există păr subțire care este mult mai des decât un păr poros, creț. Există păr rar și foarte fragil care este foarte puternic. Părul tratat cu placa este un păr decolorat. Fetele își omoară părul și vor să fie blonde. Nu se poate. 

Dacă nu am încredere în firul de păr, nu recomand.

Vezi și: Temperatura de la care se consideră febră. Mahler: E modalitatea prin care corpul blochează înmulțirea virusului

În ceea ce privește părul brunet, sunt niște pași ca să ajungi la blond. Se poate, dar nu dintr-odată. Sunt niște soluții speciale care se aplică pe păr, apoi urmează decoloratul”, a mai spus Olga Barcari.

Vezi mai multe în VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel