UPDATE Celebra actriță Tamara Buciuceanu-Botez, dusă de urgență la spital. Informații OFICIALE

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Ambulanță
Ambulanță

Celebra actriță Tamara Buciuceanu-Botez, care a împlinit anul acesta 90 de ani, a fost transportată astăzi la Spitalul Elias din Capitală, cu ambulanța.

UPDATE 13.46 Purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias din Capitală, doctorul Silvius Negoiță, a confirmat pentru DC Medical că marea actriță este internată la secția de Terapie Intensivă:

”A fost adusă astăzi la spital pentru că avea o decompensare pe fondul unei patologii cardiace cronice. Starea dânsei este stabilă, iar evoluția este lent favorabilă. Marea actriță, care are o vârstă respectabilă, este conștientă și cooperantă”.

Familia marii artiste nu dorește ca alte informații legate de stare acesteia de sănătate să fie comunicate publicului.

UPDATE 13.38 Surse din spitalul Elias au declarat pentru Dc Medical că actrița este stabilă, că are patologii asociate vârstei și că acum i se fac investigații amănunțite.

Știrea inițială:

Tamara Buciuceanu-Botez. Faimoasa actriță Tamara Buciuceanu-Botez, în vârstă de 90 de ani, ar fi fost transportată joi, 3 octombrie, la Spitalul Elias cu ambulanța.

Surse DC Medical spun că artista ar avea probleme grave de sănătate. 

Contactată telefonic de DC Medical, conducerea Spitalului Elias a refuzat să facă declarații. ”Nu vă pot nici confirma, nici infirma informația”, a declarat managerul unității medicale, Mugur Ardelean.

Tamara Buciuceanu-Botez. Carieră

Celebra actriță Tamara Buciuceanu-Botez a debutat în 1952, pe scena Teatrului Giulești (actualul Odeon), cu rolul Marfa din "Makkar Dubrava", potrivit DC News. Cariera sa se întinde de-a lungul a șase decenii. Performanța sa i-a adus peste 20 de premii.

A fost angajată a Teatrului de Comedie, a Teatrului de Operetă (9 ani), a Teatrului Bulandra (până la pensionare). A colaborat cu Teatrul Național de Televiziune, cu Teatrul Radiofonic, cu Teatrul Constantin Tănase, cu Teatrul Național din București și cu cel din Iași.

Faimoasa actriță a cucerit publicul prin personaje pline de culoare din filme ca: "Titanic-vals" (1964), "Toate pânzele sus" (1976), "Alo, aterizează străbunica!" (1981), "Grăbește-te încet" (1981), "Primăvara bobocilor" (1985), seria "Liceenii" ("Declarație de dragoste" (1985), "Liceenii" — 1986, "Extemporal la dirigenție" — 1987, "Liceenii rock'n roll" — 1990, "Liceenii în alertă" — 1992) în care a dat viață celebrei profesoare de matematică Baldovin "Isoscel", "Paradisul în direct" (1994), "Sexy Harem Ada Kaleh" (2001), "Nunta mută" (2008). A fost solicitată să joace și în serialele TV: "Chirița în provincie" (2002), "Agenția matrimonială" (2005), "Cuscrele" (2005).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel