Cercetătorul Octavian Jurma: București este deja de două zile la 6 peste mie

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Coronavirus. Foto: Pixabay
Coronavirus. Foto: Pixabay

Octavian Jurma susține că Bucureștiul va depăși miercuri sau ”cel târziu vineri” cifra de 6 îmbolnăviri de COVID la mia de locuitori.

Cercetătorul Octavian Jurma susține că Bucureștiul va depăși săptămâna aceasta 6 infectări COVID la mia de locuitori. Conform simulărilor făcute de specialist, Capitala va depăși miercuri, 24 martie, "cel târziu vineri", pragul de 6 îmbolnăviri COVID la mia de locuitori.

"București este deja de două zile la peste 6 la mie, pe incidența calculată normal, care precede cu 3-4 zile incidența oficială. (...) Iar în Ilfov este diferența este și mai mare. Astăzi este 8,33. Oficial este 7,68. Dar se vede o creștere accelerantă, putem să îi spunem chiar fulminantă. Pe termen scurt lucrurile arată și mai rău. 

București și Ilfov au crescut accelerat, deși au fost mult sub Timiș. (...) Ilfov este o amenințare foarte mare”, consideră Octavian Jurma, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel