Colegiul Medicilor din România, mesaj de Ziua Națională a României 

Adisa Codruț / 01 dec 2020 / 17:05

Colegiul Medicilor din România a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Naționale a României.

Iată mesajul transmis medicilor, de către Colegiul Medicilor din România:

Dragi colegi medici,
Mă bucură și mă onorează încrederea dumneavoastră și sper ca în acest mandat să reușesc să schimb Colegiul Medicilor din România, să îi îmbunătățesc considerabil activitatea, astfel încât toți medicii români să fie mândri că au un colegiu care îi reprezintă, că sunt membri ai Colegiului Medicilor din România.
Avem proiecte demarate. Muncim pentru a vedea planurile noastre, îndelung construite, că prind viață. Ele sunt pentru dumneavoastră, pentru medicii României.
Dragi medici români, sunteți mândria noastră, a acestei instituții care se numește Colegiul Medicilor din România.
Știu că mai ales acum, este foarte dificil acolo unde dvs vă desfășurați activitatea: fie că vorbim despre cabinetul de medicină de familie, fie că sunteți în ambulatoriu sau în spital, dumneavoastră sunteți profesioniștii care faceți ca Sistemul de Sănătate Românesc să funcționeze.
Astăzi, în această zi de Sărbătoare Națională, doresc să vă aduc aminte că noi românii, prin înaintașii noștri medici, am adus contribuția noastră științei medicale și sănătății mondiale.

La Mulți Ani, colegi medici români, astăzi de Ziua Națională a României!
Dr. Daniel Coriu 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy