Conducere militară la Spitalul Universitar. Adriana Nica: Se dorește înlăturarea șefilor de secție incomozi. Vorbim aici și de mine!

Adisa Codruț |
Data publicării:
Adriana Nica. Foto DC News
Adriana Nica. Foto DC News

Dr. Adriana Nica, fost manager al Spitalului Universitar din Bucureşti, a comentat, în exclusivitate pentru DC NEWS, informaţia potrivit căreia actuala conducere interimară a instituţiei ar fi cerut conducere militară la spital şi a dezminţit că unul dintre motive ar fi neînţelegerile dintre şefii de secţie.

"Noi, şefii de secţie pentru care se solicită această conducere militară, nu avem niciun fel de cunoştinţă cum că s-ar fi solicitat din partea conducerii interimare acest tip de management. Nu ne certăm între noi, ba din contră. Eu cu cealaltă colegă şefă de secţie am colaborat mereu, ne-am coordonat activitatea mereu, nu există niciun fel de problemă la nivelul secţiilor ATI 1 şi ATI2. La fel e şi la chirurgie, nu am auzit niciodată că şefii de secţie s-ar certa.

Mai mult decât atât, săptămâna trecută, când mai multe cadre medicale au fost diagnosticate COVID pozitiv, la două dintre cele patru secţii chirurgicale s-au ajutat între ei şi au înlocuit gărzile secţiilor care nu aveau cadre medicale. Deci nu s-a pus în discuţie în niciun fel vreo ceartă între colegii mei. Nu avem cunoştinţă niciunul dintre noi că s-ar fi cerut această conducere militară pentru că noi ne certăm între noi sau că nu facem faţă. Părerea mea este că se doreşte înlăturarea şefilor de secţie incomozi. Vorbim aici de mine, de unii dintre şefii secţiilor de chirurgie generală. Se doreşte sigur înlăturarea noastră de acolo. Este un act pe care nu şi-l asumă domnul manager şi invocă tot felul de mijloace din astea care duc într-o lumină negativă Spitalul Universitar.", a declarat dr. Adriana Nica pentru DC NEWS.

 

 

Citește continuarea pe DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel