Coronavirus: Alegerile la Colegiile locale ale Medicilor, amânate. Manifestăriile științifice, la fel

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Alegeri
Alegeri

Coronavirus: Ministerul Sănătății va transmite astăzi o recomandare către Comisia Electorală Centrală a Colegiului Medicilor prin care va sugera amânarea turului II al alegerilor din cauza coronavirusului. În Dolj, DSP deja a notificat Colegiul Local că se amână turul II

Din cauza pandemiei de coronavirus, Ministerul Sănătății va emite astăzi o recomandare pe care o va transmite atât la Comisia Electorală Centrală de la Colegiul Medicilor, cât și la societățile profesionale, prin care recomandată evitarea organizării de evenimente științifice sau de alegeri locale în următoarea perioadă, au confirmat, pentru DC Medical, reprezentanți ai Ministerului Sănătății. 

Din acest weekend, în mai multe județe din țară urma să înceapă desfășurarea turului II al alegerilor pentru stabilirea noilor conduceri ale Colegiilor locale ale medicilor. 

În județul Dolj, DSP a decis deja amânarea turului II pe perioadă nedeterminată, și a notificat Colegiul local, „pentru a limita răspândirea cazurilor de coronavirus și a proteja resursa cea mai importantă în acest moment: personalul medical”, a anunțat Sindicatul Promedica. 

De astăzi, urmau să aibă loc alegeri în judetețe: Arad, Dolj, Hunedoara, Iași, Olt, Prahova, Satu-Mare, Suceava și Vrancea. 

Lista completă a datelor la care se organizau alegerile locale, AICI:

Comisia Electorală Centrală de la Colegiul Medicilor din România va fi cea care va stabili dacă doar se amână turul II sau se reiau alegerile locale de la zero. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel