Coronavirus: ce efecte ar putea avea măsurile luate pentru stoparea răspândirii virusului

Angela Sabău |
Data publicării:
Teste Covid-19
Teste Covid-19

Măsurile luate pentru limitarea răspândirii noului coronavirus (COVID-19) ar putea avea efecte neașteptate, din mai multe puncte de vedere.

Pandemia provocată de noul coronavirus ar putea duce la niște efecte mai puin așteptate sau la care ne gândim mai puțin sau deloc. Dan Dungaciu a vorbit î cadrul unui nterviu acordat DC News despre măsurile luate la nivel global, dar și despre efectele COVID-19 în domeniul politic, economic, social.

„Afectează, practic, cam toate nivelurile sociale. Avem de-a face cu ceva care ne afectează la nivel psihologic, la nivel individual. Probabil, se va vedea mai bine de către psihologi după o lună de zile de recluziune, în care oameni neobișnuiți să stea împreună cu familiile în aceeași locație, cu excepția eventual a concediilor, se vor trezi puși într-o situație care nu e deloc confortabilă pentru multă lume", a spus Dan Dungaciu în cadrul interviului.

Mai multe detalii despre efectele la care ace referire puteci citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel