Coronavirus, China închide granițele pentru străini. 55 de noi îmbolnăviri și 4 decese în ultimele 24 de ore

Adisa Codruț |
Data publicării:
Coronavirus
Coronavirus

Noi 55 de îmbolnăviri și 5 decese de COVID-19 în ultimele 24 de ore au fost raportate în China. Statul a anunțat că închide granițele pentru străini.

Coronaviurs, China.  55 de noi îmbolnăviri cu coronavirus şi cinci decese în ultimele 24 de ore au fost raportate de China. Statul a anunțat că se pregăteşte să-şi închidă frontierele pentru majoritatea cetăţenilor străini. Cazurile raportate vineri, 27 martie, excepție unul, au fost înregistrate la persoane care se întorseseră din străinătate.

China anunţase joi că va suspenda intrarea cetăţenilor altor ţări care au vize valabile şi permise de rezidenţă, măsura urmând să intre în vigoare sâmbătă, potrivit Agerpres. Guvernul va limita drastic și zborurile internaţionale. La bordul fiecărui avion, numărul de pasageri nu poate depăşi 75% din capacitatea aeronavei.
Până în prezent, China a raportat oficial 81.340 de contagieri, dintre care 3.292 decese şi 74.588 vindecări

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel