Coronavirus: doi cetățeni izolați, amendați pentru că s-au dus să-și ia pașapoartele

Adisa Codruț |
Data publicării:
Banii au fost donați pentru aparate de cafea
Banii au fost donați pentru aparate de cafea

După cazul din Galați, alți doi români veniți din Italia la Deva, prinși că au încălcat izolarea, au fost amendați cu 20.000 de lei!

Două persoane din Deva, care trebuiau să stea izolare la domiciliu după ce veniseră din Italia, au fost amendate, joi, cu câte 20.000 de lei, de către inspectorii Direcției de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara pentru că au plecat de acasă și s-au dus în oraș să-și reînnoiască pașapoartele.

„Cele două persoane erau izolate la domiciliu și erau sub monitorizarea DSP Hunedoara. Nu au răspuns la telefon, iar atunci am anunțat Poliția. Cele două persoane au fost oprite de polițiști în timp ce se aflau în oraș pentru a-și ridica pașapoartele", a declarat, pentru AGERPRES, medicul șef al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara, dr. Cecilia Birău.

Inspectorii DSP Hunedoara i-au amendat cu 20.000 de lei pe fiecare, pentru nerespectarea prevederilor legale cu privire la prevenirea răspândirii bolilor infecto-contagioase.

Cele două persoane vor continua procedura de izolare la domiciliu și nu prezintă semne sau simptome de boală. În județul Hunedoara erau izolate, joi, la domiciliu, 126 de persoane care au venit din Italia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel