Coronavirus: două cazuri confirmate în Siberia

Adisa Codruț |
Data publicării:
Coronavirus, China. Foto: printscreen Xinhua Video
Coronavirus, China. Foto: printscreen Xinhua Video

Două persoane din Siberia, de origine chineză, sunt primii pacienți confirmați cu noul coronavirus din China.

Coronavirus, Rusia. Doi cetăţeni chinezi din Siberia au devenit primii pacienţi confirmaţi cu coronavirus nou din Rusia. Pacienţii sunt din regiunea Zabaikalsk, situată în apropierea frontierei cu China, respectiv din regiunea Tiumen, din apropiere de Kazahstan, a anunţat vicepremierul rus Tatyana Golikova.

''Au fost identificate în Rusia două persoane bolnave de coronavirus, în regiunile Zabaikalsk şi Tiumen. Ambii sunt cetăţeni din China'', a spus Golikova în comentariile citate de Interfax, potrivti Agerpres. După raportarea celor două cazuri de coronavirus din Rusia, directorul autorităţii de reglementare a siguranţei consumatorilor din Rusia a dat asigurări că nu există niciun risc de răspândire a virusului în ţară. Anna Popova a declarat într-o informare de presă că persoanele diagnosticate cu această infecţie sunt în stare stabilă, informează Reuters.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel