Urmărește dezbaterea live

Coronavirus: faimosul designer de încălțăminte Sergio Rossi a murit

Adisa Codruț |
Data publicării:

Faimosul designer de încălțăminte Sergio Rossi a murit la 84 de ani, fiind internat cu câteva zile din cauza unei infecții cu noul coronavirus.

Jurnaliștii The Guardian scriu că Sergio Rossi, cunoscutul designer italian de încălțăminte, un reper în lumea modei, s-a stins din viață la 84 de ani. Acesta fusese internat din cauza unei infecții cu coronavirus, în urmă cu câteva zile într-un spital din Cesena, un oraș din Emilia-Romagna, una dintre regiunile cele mai lovite de pandemie.

Sergio Rossi donase luna trecută 100.000 de euro Spitalului Sacco din Milano ca să-l ajute în lupta împotriva COVID-19.

Pantofii lui au fost folosiți de designeri precum Azzedine Alaïa, Versace și Dolce & Gabbana în colecțiile lor, și purtați de celebrități ca Lupita Nyong'o, Rihanna, Paris Hilton, Ariana Grande.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel