Coronavirus: Medic chinez decedat după ce s-a luptat 10 zile fără odihnă cu virusul periculos

Dana Lascu |
Data publicării:
Medicul chinez Song Yingjie. Foto: wibo.com
Medicul chinez Song Yingjie. Foto: wibo.com
Medicul chinez Song Yingjie, în vârstă de 27 de ani. Foto: The Paper
Medicul chinez Song Yingjie, în vârstă de 27 de ani. Foto: The Paper
  • Medicul chinez Song Yingjie. Foto: wibo.com
  • Medicul chinez Song Yingjie, în vârstă de 27 de ani. Foto: The Paper

Un medic chinez în vârstă de 27 de ani, care timp de zece zile la rând a muncit pe brânci și în continuu ca să identifice posibilele cazuri de infectare cu coronavirus, a făcut stop cardiac și a murit.

Medicul chinez Song Yingjie, în vârstă de 27 de ani, era responsabil cu verificărea temperaturii persoanelor care circulă cu mașina, o măsură luată de autoritățile chineze ca să identifice persoanele posibil infectate cu coronavirus. El a murit luni, după ce a lucrat continuu, din 25 ianuarie, în frig.

Song Yingjie, era șef de echipă la o clinică locală din provincia Hunan, care se află lângă epicentrul epidemiei – regiunea Hubei -, potrivit autorității locale citate de weibo.com.

Song, originar din orașul Kaiyun, regiunea Hengshan, a murit după ce s-a întors, epuizat, în dormitorul său, în dimineața zilei luni, a anunțat autoritățile orașului Hengyang care supraveghează regiunea Hengshan pe contul oficial de social media, conform DailyMail Online.

De asemenea, tânărul medic decedat își asumase și responsabilitatea de a distribui consumabile medicale Clinicii Maji, au spus autoritățile.

Sora lui Song, care e cu doi ani mai în vârstă, este blocată în Wuhan, oraș care este în carantină de aproape două săptămâni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel