Coronavirus nou - Sute de pacienţi din Huanggang, transferaţi la un spital special

Coronavirus, China. Foto: printscreen Xinhua Video
Coronavirus, China. Foto: printscreen Xinhua Video


Un număr de 447 de pacienţi infectaţi cu noul coronavirus (2019-nCoV) au fost transferaţi într-un spital special din oraşul Huanggang, situat în provincia chineză Hubei.

Ultimul pacient transferat a ajuns luni seară la centrul regional de tratament Dabieshan, marcând finalizarea transferului tuturor cazurilor confirmate în Huanggang, a anunţat centrul local pentru controlul epidemiei, notează Agerpres.

Alte 40 de cazuri suspecte au fost, de asemenea, transferate la aceaşi unitate medicală.

Spitalul, care este în prezent dotat cu 1.000 de paturi, va primi mai multe cazuri confirmate şi suspecte transferate de la alte instituţii.

Aflat în vecinătatea capitalei provinciale Wuhan, unde a fost semnalat primul caz de infecţie cu coronavirus nou, în luna decembrie, Huanggang este unul dintre oraşele cele mai grav afectate de epidemie. Până luni, Huanggang a raportat 1.422 de cazuri de infectare confirmate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel