Coronavirus: noua tulpină, identificată la o persoană din Italia, fără legătură cu Marea Britanie

Angela Sabău |
Data publicării:
Nou focar de coronavirus
Nou focar de coronavirus

Noua tulpină a coronavirusului a fost identificată la o persoană din Italia care nu a avut niciun contact cu vreo persoană din Marea Britanie.

Presa italiană arată că persoana a fost supusă unui test molecular pentru a detecta COVID-19 în urmă cu câteva zile, deoarece acuza o răceală serioasă. În prezent, această persoană se află în izolare împreună cu familia sa.

„Între timp am aprofundat investigaţiile şi acum ştim că este varianta engleză", a confirmat pentru presa italiană directorul laboratorului din Ancona, Stefano Menzo.

Încă o persoană din Italia a fost detectată cu această tulpină pe 20 decembrie. 

Despre tulpina britanică a virusului SARS-CoV-2 se știe până acum că este mult mai contagioasă decât prima tulpină, dar până acum n us-a dovedit a fi mai periculoasă.






Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel