Coronavirus: primul deces al unui minor înregistrat în Statele Unite

Adisa Codruț |
Data publicării:
Coronavirus  FOTO: Pixabay
Coronavirus FOTO: Pixabay

Un adolescent de 17 ani, din Lancaster, un oraș din estul SUA, a murit din pricina coronavirusului și a complicațiilor apărute.

Un tânăr de 17 ani, din orașul american Lancaster, în estul SUA, a murit de COVID-19 și de complicațiile apărute, anunță abc7.com.
Adolescentul a fost tratat la Spitalul din Antelope Valley. Jurnaliștii americani, citându-l pe primarul din Lancaster, precizează că și tatăl tânărului, șofer de Uber, a fost infectat cu coronavirus, dar a dezvoltat simptome mai puțin severe. "Și tatăl său are și boala, dar nu este la fel de rău", afirmă primarul din Lancaster, R. Rex Parris.

Edilul i-a îndemnat pe toți tinerii din comunitatea sa să respecte regulile de ședere la domiciliu. "Oamenii trebuie să rămână acasă. Nu voi pierde un alt copil din oraș", a adăugat acesta.

Autoritățile sanitare ale orașului susțin că "COVID-19 nu face discriminări în funcție de vârstă, rasă sau nivel de venit".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel