Coronavirus: Un copil cu părinți izolați la domiciliu, transportat la spital cu izoleta

Adisa Codruț |
Data publicării:
Coronavirus, izoleta
Coronavirus, izoleta

Un copil cu tuse și febră, ai cărui părinți se aflau în autoizolare la domiciliu pentru coronavirus, a fost transportat cu izoleta la Spitalul Județean de Urgență Slatina, Olt, și urmează să-i fie făcute teste.

Potrivit unei informări a Direcției de Sănătate Publică (DSP) Olt, luni, prin monitorizarea zilnică a persoanelor izolate la domiciliu, s-a constatat că un contact de familie al unei persoane aflate în monitorizare clinică este simptomatic, respectiv prezintă febră și tuse.

„Conform procedurilor, această persoană a fost transportată în secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Slatina cu Autospeciala Transport Persoane și Victime Multiple (izoletă) a ISU Olt. Potrivit protocolului, urmează să se recolteze probe pentru testare Covid-19", se arată în informarea DSP Olt.

Instituția mai precizează că familia persoanei în cauză este în autoizolare la domiciliu începând din data de 29 februarie.

Potrivit unor surse, unul dintre părinții copilului transportat luni la spital ar fi călătorit în același autocar cu bărbatul din Suceava confirmat cu coronavirus, precum și cu un bărbat de 51 de ani, din județul Olt, care pe 6 martie a fost confirmat cu coronavirus.

În județul Olt sunt monitorizate clinic în regim de autoizolare la domiciliu 369 de persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel