COVID-19 în Republica Moldova. Acad Prof dr Stanislav Groppa, la Academia de Sănătate.

Dana Lascu / 19 iul 2020 / 22:12
EXCLUSIV
Acad prof dr Stanislav Groppa. Foto: UMF Chișinău
Acad prof dr Stanislav Groppa. Foto: UMF Chișinău

Reputatul academician prof dr Stanislav Groppa din Republica Moldova vine luni, 20 iulie, de la ora 11.00, la Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, pentru explica situația dată de pandemia de COVID-19 în țara sa. 

Acad Prof dr Stanislav Groppa este un reputat medic din Republica Moldova, doctor în științe medicale, specialist în domeniul neurologiei și geneticii medicale, membru corespondent al Academiei de Științe a Moldovei. 

Prof dr Stanislav Groppa este prorector pentru activitate de cercetare și șef catedră de neurologie și neurochirurgie la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Chișinău, dar și cercetător științific principal. El va vorbi, la emisiunea Academia de Sănătate, despre pandemia de COVID-19 în Republica Moldova. 

Emisiunea va fi retransmisă luni, 20 iulie, de la ora 11.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube, ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

 

 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy