COVID-19, spitalul din țară cu cea mai mare rată a vindecărilor: care este secretul

Angela Sabău / 21 apr 2020 / 20:20
Pacient FOTO: pexels.com
Pacient FOTO: pexels.com

Infecțiile cu COVID-19 continuă să crească, însă și numărul vindecărilor este în creștere. Un spital din țară este fruntaș la vindecările de COVID-19.

În județul Constanța se înregistrează cea mai mare rată a vindecărilor în cazul înfecțiior cu COVID-19. Dacă în țară, media este de 21.6%, în județul Constanța, această cfră este de 59,56% (cifre valabile pentru 19 aprilie, ora 13.00), arată Antena 3. Claudia Cambrea, directorul medical al Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța, a explicat că mai mulți factori au contribuit la acest succes.

„Sunt niște rezultate care ne-au bucurat foarte mult. Cred că nu este neapărat un secret anume, sunt mai mulți factori care au contribuit la acest succes”, a spus directorul medical Claudia Cambrea. „Nu ne aflăm într-o competiție, indiferent de zonele țării în care ne aflăm. Am fost pregătiți, poate că un avantaj al nostru a fost că primele cazuri s-au înregistrat la peste două săptămâni de la debutul stării de urgență și am avut timp să ne pregătim(...). Pe măsură ce a crescut numărul de cazuri a crescut și numărul vindecărilor”, a mai spus ea.

Alte 306 cazuri de coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore.

Bilanţul îmbolnăvirilor a ajuns la 9.242.

 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy