COVID-19, spitalul din țară cu cea mai mare rată a vindecărilor: care este secretul

Angela Sabău |
Data publicării:
Pacient FOTO: pexels.com
Pacient FOTO: pexels.com

Infecțiile cu COVID-19 continuă să crească, însă și numărul vindecărilor este în creștere. Un spital din țară este fruntaș la vindecările de COVID-19.

În județul Constanța se înregistrează cea mai mare rată a vindecărilor în cazul înfecțiior cu COVID-19. Dacă în țară, media este de 21.6%, în județul Constanța, această cfră este de 59,56% (cifre valabile pentru 19 aprilie, ora 13.00), arată Antena 3. Claudia Cambrea, directorul medical al Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța, a explicat că mai mulți factori au contribuit la acest succes.

„Sunt niște rezultate care ne-au bucurat foarte mult. Cred că nu este neapărat un secret anume, sunt mai mulți factori care au contribuit la acest succes”, a spus directorul medical Claudia Cambrea. „Nu ne aflăm într-o competiție, indiferent de zonele țării în care ne aflăm. Am fost pregătiți, poate că un avantaj al nostru a fost că primele cazuri s-au înregistrat la peste două săptămâni de la debutul stării de urgență și am avut timp să ne pregătim(...). Pe măsură ce a crescut numărul de cazuri a crescut și numărul vindecărilor”, a mai spus ea.

Alte 306 cazuri de coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore.

Bilanţul îmbolnăvirilor a ajuns la 9.242.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel