COVID-19: ultimul pacient din Wuhan, externat

Adisa Codruț |
Data publicării:
Coronavirus
Coronavirus

Autoritățile chineze susțin că ultimul pacient infectat cu COVID-19 din Wuhan, orașul de unde a izbucnit epidemia, a fost externat.

COVID-19, Wuhan. Oficialii chinezi susțin că ultimul pacient tratat pentru COVID-19 din Wuhan, orașul de unde a început pandemia, a fost externat. Statul chinez se află în alertă pentru un posibil al doilea val de îmbolnăviri, arată dailymail.co.uk. Iar autoritățile din Wuhan testează, în mod regulat, pentru COVID-19, deși restricțiile sunt relaxate.

Wuhanul a raportat 46.452 de cazuri, adică 56% din cele la nivel național. 3.869 de chinezi au murit - 84% din totalul raportat. Însă, în China au apărut focare noi la granița de nord-est, în provincia de la Heilongjiang (cea mai nordică), unde au apărut numeroase cazuri de coronavirus importate din Rusia. Orașul chinez de frontieră Suifenhe, cu 70.000 de locuitori, a intrat în blocaj la începutul lunii, în timp ce Harbin, capitala celei mai nordice provincii chineze, cu o populație de 10 milioane, a devenit noul front de luptă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel