COVID închide jumătate din fabricile celui mai mare producător de mănuși

Adisa Codruț |
Data publicării:
Manusile chirurgicale pot fi chiar sursă de infecție
Manusile chirurgicale pot fi chiar sursă de infecție

Cel mai mare producător mondial de mănuși din latex închide jumătate din fabrici după ce 2.500 de angajați s-au îmbolnăvit de COVID.

Cel mai mare producător mondial de mănuși din latex, TOP Glove din Malaezia, închide 28 de fabrici din 47 după ce 2.500 de angajați s-au îmbolnăvit de COVID. În Malaezia funcționează 41 de fabrici, iar guvernul a ordonat lunea aceasta închiderea uzinelor, testarea muncitorilor și punerea lor în carantină. Compania susține că ”va coopera pe deplin cu autoritățile relevante pentru a pune în aplicare oprirea temporară”.

Deși compania a oprit temporar producția la 28 de fabrici din afara Kuala Lumpur, conducerea acesteia susține că nu anticipează lipsa mănușilor, potrivit dailymail.co.uk.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel