Creștere uriașă de cazuri COVID-19. Carmen Dorobăț: Sperăm să găsim înțelegere la cetățeni

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
Salon de spital    FOTO: pexels.com
Salon de spital FOTO: pexels.com

Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, spune că în 10-14 zile acele o mie de locuri de la Terapie Intensivă se vor ocupa.

Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, a declarat, într-o scurtă intervenție la digi24, că acele o mie de paturi disponibile pentru bolnavii de COVID-19 de la Terapie Intensivă se vor ocupa în următoarele 10-14 zile.

”Dacă rămân aceste 1.000 de paturi, în jur de 10 zile, două săptămâni s-ar putea ocupa. Din discuțiile pe care le-am avut ieri cu ministrul Sănătății se caută noi paturi pentru Terapie Intensivă destinate COVID-19. Astfel încât să avem o rezervă dacă va fi cazul”, a declarat managerul Carmen Dorobăț.

”Sper să găsim înțelegere la cetățeni, să manifeste responsabilitate privind infecția”, a adăugat managerul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel